חמישי, 21 ספטמבר 2017

מקפא טחינה אקזוטי

שתף בפייסבוקשתף בטוויטרשתף ב-LinkedIn

המצרכים:
קופסת טחינה אחוה 500 גרם
נוזל קוקוס מקופסא 400 גרם
אצבע מגורדת של ג'ינג'ר
קופסת שימורים קטנה של פלחי אננס חתוכים לקוביות
קומץ גרעיני רימון
רבע כוס מיץ רימונים טבעי

אופן ההכנה:
מעבירים את תוכן הטחינה הגולמית ונוזל הקוקוס לכלי גדול ומוסיפים אליו את הג'ינג'ר המגורד. בוחשים הכל יחד בעזרת מוט בלנדר או מעבד מזון עד לקבלת מרקם מרקם אחיד.
מוסיפים את פלחי האננס ובוחשים בעזרת כף.
יוצקים לכוסות הגשה עד לגובה של כ-ס"מ אחד פחות. מכניסים למקפיא עד שמתגבש.
כשעה לפני ההגשה, יוצקים את מיץ הרימונים ומחזירים למקפיא.
לפני ההגשה, מפזרים את גרעיני הרימון מעל ומגישים.  
 
פסח כשר ושמח.

אודות אחוה
חברת אחוה הינה היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה מאז 1929. החברה מתמחה בייצור חלוה איכותית מסוגים שונים, טחינה גולמית, סדרת מוצרים אורגנים, סדרת מוצרים ללא סוכר, עוגות ומגוון מוצרי מאפה, חטיפי דגנים, תרכיזים לשתייה וממתקים. להשיג ברשתות השיווק והחנויות המובחרות.


לפרטים נוספים: מירב בורמד  050-6656256    E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.