חמישי, 21 ספטמבר 2017

פונדו בראוניס

שתף בפייסבוקשתף בטוויטרשתף ב-LinkedIn

מצרכים (לכ-6 מנות):
1 חב' עוגת בראוניס אחוה (400 גר')
2 חב' שוקולד חלבי/מריר (200 גר')
1 מיכל שמנת מתוקה
1/2 כפית תמצית ווניל
קורט מלח
לקישוט/הגשה
סוכריות צבעוניות לעוגה
שוקולד צ'יפס
אופציונאלי: פלחי פירות, מרשמלו
אופן ההכנה:
1.    חותכים את העוגה בכל צורה שבוחרים (ניתן להיעזר בקורצנים לעוגיות). מומלץ מלבנים קטנים בגודל 1.5*2 ס''מ.
2.    הכנת גנאש שוקולד: קוצצים את השוקולד לפיסות קטנות ומניחים בקערה.
בסיר קטן, מביאים את השמנת המתוקה, תמצית הווניל והמלח לסף רתיחה.
3.    יוצקים את השמנת הרותחת על השוקולד ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס(אפשר להכין את רוטב השוקולד מראש, לשמור בכלי סגור במקרר ולחמם במיקרוגל בפולסים קצרים לפני ההגשה).
4.    הרכבת המנה: מגישים את רוטב השוקולד בכלי לטבילה, מניחים על גבי מגש או צלחת את קוביות העוגה ומסדרים את תוספות מסביב. ניתן לשפד את חתיכות העוגה במזלגות קטנים או מקלות מותאמים.
5.    טובלים ברוטב השוקולד ונהנים.